Auto

Περιπέτεια υγείας για τον Τζέρεμι Κλάρκσον

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους αυτοκινήτου των τελευταίων δεκαετιών και έγινε διάσημος παγκοσμίως μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Top Gear του BBC, με συμπαρουσιαστές τους Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι.

Πλέον, ο Κλάρκσον έχει άλλη επαγγελματική δραστηριότητα και τηλεοπτική παρουσία, με την τελευταία να αφορά στις περιπέτειές του ως ιδιοκτήτης φάρμας. Επίσης, αρθρογραφεί (μεταξύ άλλων) και στην κυριακάτικη εφημερίδα The Sunday Times. Από τη στήλη του σε αυτή γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάστηκε να κάνει καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία ευτυχώς δεν ήταν bypass. Όπως έγραψε, το γεγονός συνέβη καθώς βρισκόταν σε διακοπές σε νησί του Ινδικού Ωκεανού. Την τέταρτη ημέρα που βρισκόταν εκεί άρχισε να έχει ενοχλήσεις, να μην αισθάνεται καλά και να μην μπορεί να σταθεί όρθιος.



 «Έπρεπε να κάνω μια παύση για να βεβαιωθώ ότι τα άκρα μου λειτουργούσαν σωστά», έγραψε σχετικά. Λίγες ώρες αργότερα, πήγε για μπάνιο και βούτηξε από ένα σκάφος για να κολυμπήσει προς την ακτή.

«Χτύπησα το νερό σαν λαμπραντόρ. Ήταν μια τεράστια βουτιά με την κοιλιά και όταν έχεις κοιλιά στο μέγεθος της δικής μου, αυτό προκαλεί πόνο που μετριέται σε στρέμματα», έγραψε με το χαρακτηριστικό βρετανικό φλέγμα.

Ο Κλάρκσον συνεχίζει αναφέροντας ότι την ίδια ημέρα είχε πρόβλημα ακόμα και να κατέβει τις σκάλες χωρίς να τον κρατάει κάποιος από το χέρι. Επέλεξε να αγνοήσει τα προειδοποιητικά σημάδια, ακόμα και όταν ένιωθε σφίξιμο στο στήθος του. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.



Οι γιατροί που τον εξέτασαν αρχικά ήθελαν να του δώσουν εξιτήριο αφού δεν εντόπισαν σημάδια πιθανού καρδιακού επεισοδίου. Πριν τον αφήσουν να φύγει, ένας πιο έμπειρος γιατρός ζήτησε να του κάνουν μαγνητική τομογραφία όπου ανακάλυψαν ότι μια αρτηρία της καρδιάς του ήταν εντελώς φραγμένη και μια δεύτερη μία ήταν σχεδόν φραγμένη πλήρως.

Ο Κλάρκσον μπήκε αμέσως για εγχείρηση η οποία διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε bypass. Ο 64χρονος παρουσιαστής υπόσχεται να φροντίσει καλύτερα τον εαυτό του εφεξής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 17:15:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button