
Ελλάδα
Πειραγμένες αντλίες: Βίντεο από την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας
Βίντεο από την μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο καυσίμων έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
Η επιχείρηση αποκάλυψε ένα τεράστιο δίκτυο που μπορεί να έφτανε μέχρι και τα 200 βενζινάδικα σε όλη την Ελλάδα να βρίσκεται πίσω από το παράνομο λογισμικό που χρησιμοποιούσαν και με το οποίο μπορούσαν να περέμβουν στο σύστημα εισροών-εκροών και να κλέβουν τους καταναλωτές βάζοντας στα ρεζερβουάρ τους λιγότερη βενζίνη.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 61 άτομα σε μια από τις επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ δέκα βενζινάδικα «σφραγίστηκαν» επί τόπου, στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-12 18:27:00