Πολιτική

Παύλος Πολάκης: «Κόψτε τις αηδίες περί διαγραφής! Να μετρηθούμε στα ίσια!»

Με τον γνωστό του καυστικό τρόπο, ο Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, τάχθηκε ανοιχτά κατά των σεναρίων διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να υπάρξει πολιτική αντιπαράθεση αντί για εσωκομματικές εκκαθαρίσεις.

«Κόψτε τις ΑΗΔΙΕΣ περί διαγραφής!!!» ξεκίνησε την ανάρτησή του ο Πολάκης, με τον χαρακτηριστικό του οξύ τρόπο, στέλνοντας μήνυμα τόσο προς την επιτροπή δεοντολογίας όσο και προς τα στελέχη του κόμματος που επιδιώκουν την απομάκρυνση του πρώην προέδρου. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε ευθέως στους εσωκομματικούς του αντιπάλους, καλώντας τους να «μετρηθούν στα ίσια» με ιδέες, προτάσεις και οράματα, αντί να καταφεύγουν σε παρασκηνιακές διαγραφές και εκκαθαρίσεις.

Ο Πολάκης δεν σταμάτησε εκεί, καθώς εξαπέλυσε βολές κατά όσων θεωρεί ότι υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές, λέγοντας πως δεν επικροτεί «ούτε την ίντριγκα των εκκαθαρίσεων, ούτε το έργο “ελεήστε το Βασιλάκη Καΐλα” που προσπαθεί να παίξει ο πρώην γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο».

Με τη φράση «ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!», ο Παύλος Πολάκης ολοκληρώνει την ανάρτησή του, επισημαίνοντας πως πρέπει να επανέλθει το κόμμα στις ιδεολογικές μάχες και τον διάλογο που θεωρεί ότι αρμόζει σε ένα αριστερό, προοδευτικό κόμμα.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 12:10:33

Back to top button