Γυναίκα

Παύλος Κοντογιαννίδης: Ζορίζομαι οικονομικά, επιβιώνω μέσα από τις εικόνες του παρελθόντος

«Έχω να κάνω τηλεόραση από το 2006» δηλώνει ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Στην καταστροφή που υπέστη όλος ο τόπος γύρω από το σπίτι του αλλά και στην μακρόχρονη τηλεοπτική του απουσία αναφέρθηκε με ειλικρίνεια, το πρωινό της Τετάρτης (09.10.2024), ο Παύλος Κοντογιαννίδης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να χαρώ; Να λυπηθώ; Να βρίσω; Να καταραστώ; Κι αυτό το δόγμα της φιλευσπλαχνίας, “ευτυχώς έσωσε το σπίτι”. Ναι, σώθηκε το σπίτι ως εκ θαύματος μέσα σε ένα νεκροταφείο. Πάει να ζήσει κανένας μέσα σε ένα νεκροταφείο;».

«Εάν αυτό το σπίτι το αξιολογήσεις ότι κάνει 500.000 χιλιάδες διότι 35 χρόνια εδώ τα “ρίχναμε” όλα, λοιπόν τώρα, που έχει χάσει την αντικειμενική του αξία, έχει πάει ούτε στις 50.000 χιλιάδες. Ποιος θα έρθει δηλαδή να χτίσει τώρα εδώ μέσα;» εξηγεί ο ηθοποιός.

«Πλήρης εγκατάλειψη, ντροπή για το επιτελικό κράτος! Καμαρώστε το αυτό τώρα! Αυτό το κάρβουνο όλο θα πάει στη λίμνη του Μαραθώνα, θα το πίνουν αύριο κάποιοι άνθρωποι» πρόσθεσε ακόμα ο Παύλος Κοντογιαννίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Τώρα ζορίζομαι οικονομικά, έχω δημιουργήσει το γνωστό Κίνημα Φτωχών Ελλάδας το οποίο παλεύει για να υπάρξει. Έχω να κάνω τηλεόραση από το 2006 και επιβιώνω μέσα από τις εικόνες του παρελθόντος».

To άρθρο Παύλος Κοντογιαννίδης: Ζορίζομαι οικονομικά, επιβιώνω μέσα από τις εικόνες του παρελθόντος δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 22:18:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button