Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει πως είμαι ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει και γι’ αυτό μου επιτίθεται

Ο Παύλος Γερουλάνος ανέβασε τους τόνους λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και επιτέθηκε στον Νίκο Αδρουλάκη και την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τόνισε χαρακτηριστικά πως: «χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εμένα. Ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι μόνο εγώ μπορώ να φέρω αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο κι ότι αν περάσω η θέση του θα είναι δύσκολη. Ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω, γι’ αυτό μου επιτίθεται».

Παράλληλα απάντησε και στην Άννα Διαμαντοπούλου η οποία είχε δηλώσει πως μπήκε αργά στην πολιτική ως υπουργός, λέγοντας ότι «δεν έχει διαβάσει την πολιτική μου διαδρομή».

Ακόμη ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ και την επόμενη ημέρα ενώ υποστήριξε πως υποψηφιότητά του διευρύνει το κόμμα.

Ακόμη πρόσθες πως «οι πιθανότητες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ μειώνονται αν απομακρυνθεί από το πολιτικό κέντρο» και πως «είναι δύσκολο να ηγηθείς ενός κόμματος αν δεν είσαι στη Βουλή».

To άρθρο Παύλος Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει πως είμαι ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει και γι’ αυτό μου επιτίθεται δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-30 21:37:00

Back to top button