Ελλάδα

Πασίγνωστος δικηγόρος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Ελληνική Αστυνομία με πρωταγωνιστές πασίγνωστο δικηγόρο και την σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός δικηγόρος ξυλοκόπησε την γυναίκα του μετά από καβγά και στην συνέχεια την μετέφερε τραυματισμένη σε κλινική στο κέντρο της Αθήνας για να περιποιηθούν τα τραύματά της ενώ και οι δύο είπαν στο ιατρικό προσωπικό ότι ο τραυματισμός προκλήθηκε έπειτα από πτώση από σκάλες .

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός που περιποιείτο τη νεαρή γυναίκα στο εξεταστήριο της είπε ότι «αυτά τα τραύματα δεν είναι από πτώση από σκάλα και κάτι άλλο συμβαίνει». Παρά το ότι η τραυματισμένη γυναίκα επέμενε ότι «έπεσα από τις σκάλες», τελικά μετά την παρατηρητικότητα και την πίεση του γιατρού, του εκμυστηρεύτηκε προφορικά ότι ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Τότε ο γιατρός χωρίς δεύτερη σκέψη ενημέρωσε την ΕΛΑΣ. και το περιπολικό της Άμεσης Δράσης που έφτασε στην κλινική είδε τον δικηγόρο και τη σύζυγό του. Όταν ρώτησαν τι συμβαίνει για να μάθουν τις συνθήκες τραυματισμού της γυναίκας οι αστυνομικοί πήραν την απάντηση από το ζευγάρι, και μάλιστα επέμεναν, ότι τραυματίστηκε πέφτοντας από τις σκάλες οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις αφού υπήρχε και η μαρτυρία του γιατρού και οδήγησαν το ζευγάρι στο ΑΤ του κέντρου της Αθήνας για κατάθεση και στην συνέχεια ενημέρωσαν τον εισαγγελέα.

Ο τελευταίος ζήτησε να γίνει καταγραφή του συμβάντος Και να σχηματιστεί δικογραφία όπως όριζε ο νόμος παρά το ότι ο γνωστός δικηγόρος και η σύζυγός του επέμεναν πως δεν υπήρξε ενδοοικογενειακή βία αλλά πτώση από σκάλες και δεν υποβλήθηκε μήνυση από κανέναν.

Σήμερα το πρωί ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα όπου πιθανότατα θα ακολουθηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-16 12:10:23

Back to top button