Γυναίκα

Παρασκευή Κερασιώτη: Αποκαλύπτει την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από γνωστό σχεδιαστή – «Ένιωσα σαν σκουπίδι»

Η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την καταγωγή της και για το bullying που έχει δεχθεί ενώ έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της όταν αυτό χρειάζεται.

Αυτή τη φορά, η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από γνωστό σχεδιαστή.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτή τη συμπεριφορά. Είμαι σχεδόν τέσσερα χρόνια σε αυτό τον χώρο και δε μου έχει ξαναμιλήσει ποτέ κανείς με αυτόν τον τρόπο, γιατί θεωρώ ότι είμαι σωστή στη δουλειά μου» ανέφερε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Είχα ένα fitting. Πήγα στις 5, όπως μου είχαν πει. Όταν έφτασα εκεί μου είπαν ότι δεν έπρεπε να έχω πάει στις 5, αλλά στις 6. Περίμενα μια ώρα εκεί μέχρι να έρθει ο σχεδιαστής. Όταν ήρθε ο σχεδιαστής τον είδα λίγο τσαντισμένο, και έρχεται και μου λέει, “είδες; Εγώ έρχομαι στην ώρα μου” και του απάντησα ότι δεν είπα κάτι, δεν παραπονέθηκα, απλά περίμενα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Μου λέει, “είμαστε δυο άτομα εδώ, δε πιστεύεις εμείς ότι έπρεπε να έρθεις 6 και πιστεύεις άλλους;”. Του είπα εντάξει και να πάμε να ντυθώ, και μου απαντάει, “παραπονιέσαι; Για ποιο λόγο παραπονιέσαι; Αν δε σου αρέσει σήκω και φύγε”. Εγώ ήμουν ήρεμη όπως τώρα. Και του είπα ότι εντάξει, αφού δε θέλει θα σηκωθώ να φύγω. Και άρχισε να μου φωνάζει, “φύγε”, με τόσο άσχημο τρόπο, με φωνή λες και είχε τρελαθεί. Μου φώναξε 3-4 φορές.

Σκεφτόμουν τι λάθος έκανα. Ένιωσα μέσα μου σαν σκουπίδι. Όταν συμβαίνει κάτι, πρέπει να μιλάμε. Να μη μας νοιάζει ποιον έχουμε απέναντι, ας είναι και ο πιο γνωστός, ας έχει τα περισσότερα χρήματα του κόσμου. Εγώ τώρα δε θέλω να πω όνομα, αλλά αν ξανασυμβεί κάτι, αν τύχει να ξανασυνεργαστώ μαζί του, εννοείται πως θα πω. Πρέπει να μιλάμε όλοι» εξομολογήθηκε το νεαρό μοντέλο.

Σε άλλο σημείο, η Παρασκευή Κερασιώτη αναφέρθηκε και στο μπούλινγκ που δέχεται κατά καιρούς για την καταγωγή της, «Όσο ήμουν μικρή στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί δεχόμουν πολύ μπουλινγκ στο σχολείο και τα social media. Νιώθω πάρα πολύ περήφανη για την καταγωγή μου, δε θα την άλλαζα με τίποτα. Είμαι πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Δε θεωρώ κακό να βγεις να πεις από που είσαι. Γιατί να ντρέπεσαι; Επειδή είμαι τσιγγάνα τι σημαίνει, ότι δεν έχω δικαιώματα;

Ακόμα και τώρα που είμαι σε αυτή τη δουλειά, μου έχουν μιλήσει άσχημα για την καταγωγή μου. Και στο λεωφορείο μου έχει τύχει να μου μιλήσουν άσχημα για την καταγωγή μου, μου έχουν πει “έλα, μιλάς κι εσύ που είσαι τσιγγάνα”. Ναι, είμαι τσιγγάνα, δε το έκρυψα ποτέ. Δεν έκρυψα ποτέ ποια είμαι, τι κάνω, που μένω, τα πάντα όλα τα μοιράζομαι με τον κόσμο. Γιατί να πεις σε ένα παιδί κάτι κακό για την καταγωγή του; Ποιο είναι το κακό;»


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-10 15:40:43

Back to top button