Πολιτική

Παραίτηση της υφυπουργού Άννας Ευθυμίου ζητά ο Παύλος Πολάκης

Την παραίτηση της υφυπουργού Εργασίας Άννας Ευθυμίου ζητάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει ότι η ίδια είχε πάρει χρήματα από τον ΕΦΚΑ για «νομικές υπηρεσίας» και επί της κυβερνητικής θητείας.

«Τώρα που (ξανά) αποκαλύπτεται πως η κυριά Ευθυμίου, νέα υφυπουργός Εργασίας έλαβε και το 2023, επί αυτής της κυβερνητικής θητείας δηλαδή, 11.500 ευρώ για “Νομικές Υπηρεσίες” στον ΕΦΚΑ, που είναι παράνομο και αντισυνταγματικό η ΝΔ και ο Μητσοτάκης προσωπικά κάνουν την πάπια!», γράφει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το προκλητικό είναι πως το Γενάρη του 23 που αποκαλύψαμε με στοιχεία τις πληρωμές της κυρίας Ευθυμίου από τον ΕΦΚΑ για ένα διάστημα σταμάτησαν οι πληρωμές και μάλλον δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με νέες υποθέσεις. Όμως είχαν μείνει κάτι “ρέστα” και έτρεξε να τα λάβει το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2023 θεωρώντας πως το θέμα θα είχε ξεχαστεί», σημείωσε ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Παύλος Πολάκης

«Όταν η Ράνια Αντωνοπούλου, έπαιρνε το επίδομα ενοικίου(που το δικαιούταν με βάση το νομό) η ΝΔ είχε κηρύξει ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ και καλά για διασπάθιση δημοσίου χρήματος! (φωτο 1)

Τώρα που (ξανά) αποκαλύπτεται πως η κυριά ΕΥΘΥΜΙΟΥ, νέα υφυπουργός Εργασίας έλαβε και το 2023, επί αυτής της κυβερνητικής θητείας δηλαδη,11.500 ευρώ για «Νομικές Υπηρεσίες» στον ΕΦΚΑ, που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ η ΝΔ και ο Μητσοτάκης προσωπικά κάνουν την πάπια! (φωτο 2-3-4)

Η κ. Ευθυμίου όπως είχαμε αποκαλύψει ως τομέας Διαφάνειας το Γενάρη του 2023, είχε λάβει πάνω από 100.000 από τον ΕΦΚΑ, για αντίστοιχες υπηρεσίες από το 2019 έως το 2023 όντας και τότε κυβερνητικός βουλευτής, δηλαδή ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ!(φωτο 5)

Μονόδρομος η παραίτηση ή η αποπομπή!

Υγ .Το προκλητικό είναι πως το Γενάρη του 23 που αποκαλύψαμε με στοιχεία τις πληρωμές της κυρίας Ευθυμίου από τον ΕΦΚΑ (δείτε όλα τα εντάλματα στην τότε ανάρτηση στο πρώτο σχόλιο) για ένα διάστημα σταμάτησαν οι πληρωμές και μάλλον δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με νέες υποθέσεις.

Όμως είχαν μείνει κάτι «ρέστα» και έτρεξε να τα λάβει το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2023 θεωρώντας πως το θέμα θα είχε ξεχαστεί! (φωτο 3-4)

Η Ράνια Αντωνοπούλου είχε επιστρέψει (ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) τα χρήματα που είχε λάβει ως επιδότηση ενοικίου που με νόμο δικαιούταν.


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-17 13:19:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button