Ελλάδα

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Αμαλιάδα

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα τρία νεκρά μωρά στην Αμαλιάδα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών.

Ο Εισαγγελέας Νίκος Νικολάου διαβίβασε το σχετικό αίτημα προς τους προϊσταμένους της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αχαΐας, Κωνσταντούλα Αθανασοπούλου και Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, Δημήτριο Λιανόπουλο. Σημειώνεται πως η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο του μωρού της συγκατοίκου της 23χρονης Ειρήνης από την Αμαλιάδα, η οποία έχει ήδη χάσει δυο παιδιά. 

Το χρονικό

Στις 5 Αυγούστου του 2024 ένα αγοράκι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 15 μηνών. Το παιδί ζούσε μαζί με τη μητέρα του και την χαροκαμένη 23χρονη Ειρήνη. Η 23χρονη έχει χάσει δύο μωρά στο παρελθόν.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού περιέγραψε πως βρισκόταν στο σπίτι με την 23χρονη και το παιδί, όταν χρειάστηκε να φύγει από το δωμάτιο.

 

Επιστρέφοντας διαπίστωσε πως το παιδί δεν ανέπνεε καλά. Μαζί με την Ειρήνη άρπαξαν το παιδί και το πήγαν στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το παιδί δεν τα κατάφερε. 

Σημειώνεται πως οι δύο γυναίκες επιρρίπτουν ευθύνες στους γιατρούς για το θάνατο του παιδιού, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου επιμένουν ότι παιδί έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο.

To άρθρο Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Αμαλιάδα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 11:59:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button