Γυναίκα

Παράδεισος των Κυριών: Το συγκινητικό φινάλε – Ο μονόλογος του Αργύρη Πανταζάρα

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, Παράδεισος των Κυριών, με τις ζωές των ηρώων να αλλάζουν ριζικά.

Στο δραματικό φινάλε, ο Ντίνος (Αργύρης Πανταζάρας) πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Αμαλία, ταξιδεύοντας μόνιμα στην Αμερική. Ωστόσο, στο τέλος τα δεδομένα ανατρέπονται και η νεαρή γυναίκα παραμένει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της.

Την ίδια ώρα ο Σίμος βγαίνει εκτός ελέγχου και βρίσκεται σε ψυχολογικό αμόκ και αδιέξοδο. Παίρνοντας ένα όπλο στα χέρια του και θολωμένος από τις σκέψεις τρέχει να συναντήσει τη Βικτώρια στη φυλακή, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για όσα δεινά του προκάλεσε στη ζωή του. Εκεί βρίσκεται και ο Χριστόφορος, ο οποίος άθελά του γίνεται μάρτυρας μίας τραγικής και αιματοβαμμένης σκηνής…

Ο Σίμος, αφού ξεκαθαρίζει όσα είχε για χρόνια κρυμμένα στην ψυχή του για τη Βικτώρια, πατά τη σκανδάλη και τη ρίχνει νεκρή μέσα στο ίδιο της το κελί. Αμέσως μετά στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί…

Στην τελευταία σκηνή της σειράς, που μας φέρνει στο σήμερα και στον Ιούνιο του 2024, το πολυκατάστημα «Ο Παράδεισος των Κυριών» έκλεισε, το καφενείο του Πασχάλη έχει περάσει πια σε άλλα χέρια.

Στην τελευταία σκηνή, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν είδαμε τον μονόλογο του Ντίνου στο προσωπικό το οποίο εργάστηκε στον «Παράδεισο των Κυριών».

«Είμαι βαθιά συγκινημένος, για αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω, τον καθένα ξεχωριστά, για την προσφορά του, την αφοσίωση που έχει δείξει μέχρι στιγμής και για αυτά που θα ακολουθήσουν. Σας είμαι ευγνώμων, θέλω να νιώθετε πως εδώ δεν είναι μόνο ένα κατάστημα, αλλά είναι το σπίτι σας και εμείς μια οικογένεια. Για να είστε εδώ, σημαίνει για εμένα ότι είστε οι καλύτεροι συνεργάτες, σας ευχαριστώ», ανέφερε ο Ντίνος.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-25 09:18:47

Back to top button