Αθλητικά

Παπαϊωάννου για το Λαμία – Πανσερραϊκός: Δεν με ενδιαφέρει ο κύριος Λανουά, η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα

Έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Η Λαμία ηττήθηκε εντός έδρας από τον Πανσερραϊκό με 2-1, σ’ ένα παιχνίδι όπου είχε πολλά νεύρα και δύο αποβολές.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ήταν έντονα δυσαρεστημένος από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας υποστήριξε πως υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος και πως με αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της διαιτησίας θα πάει στον πάτο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ασκώντας έντονη κριτική στον αρχιδιαιτητή, Στεφάν Λανουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν θα τοποθετηθώ μόνο για το αποψινό παιχνίδι, θα τοποθετηθώ γενικά και για το προηγούμενο. Είμαι ένας άνθρωπος που αποφεύγω τις συνεντεύξεις και ειδικά για το ποδόσφαιρο αλλά πλέον με αυτά που βλέπουμε δεν γίνεται να αποφεύγουμε και ας μου έχει πει ο κύριος Λανουά να μην κάνουμε αναρτήσεις, να μη βγαίνουμε να μιλάμε.

Δεν με ενδιαφέρει ο κύριος Λανουά, εμένα με ενδιαφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε μία διαιτησία σήμερα που αλλοίωσε πάλι το αποτέλεσμα, όπως το αλλοίωσε και πριν από τέσσερις ημέρες ο ίδιος διαιτητής στο Κύπελλο με την Κηφισιά.

Στο Κύπελλο με την Κηφισιά, ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα, ανύπαρκτο πέναλτι, δεν λέω ότι η ομάδα της Λαμίας ήταν καλή αλλά διαμόρφωσε αποτέλεσμα ο κύριος Τσέτσιλας. Σήμερα πάλι διαμορφώνει αποτέλεσμα, δίνει μία φάση στο 9ο λεπτό, σφυρίζει ενώ βλέπει ότι γίνεται φάση για γκολ και κόβει τη φάση.

Αν αφήσει αυτό το γκολ που είναι κανονικό, μπορεί να αφήσει τη φάση αν υπάρχει επαφή αλλά δεν υπάρχει επαφή. Μπορεί να ήταν ένα άλλο παιχνίδι σήμερα και έρχεται τώρα να συμψηφίσει δίνοντας μία κόκκινη κάρτα στον Πανσερραϊκό. Την κόκκινη κάρτα που πήραμε εμείς δεν θα την σχολιάσω εγώ, ας την κρίνουν άλλοι.

Είναι μία φάση που για άλλους υπάρχει, για άλλους δεν υπάρχει. Όμως η φάση του 9ου λεπτού είναι γκολ της Λαμίας και το σφυρίζει, το ακυρώνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βάζουμε τα χρήματά μας. Ούτε στοιχηματάκηδες είμαστε, ούτε προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημά μας από το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να κοιτάξει η πολιτεία σοβαρά ποιοι άνθρωποι βάζουν λεφτά στο ποδόσφαιρο, από που τα βάζουν και ποιοι διοικούν το ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσει έτσι, εγώ και πολλοί άλλοι νομίζω ότι δεν έχουμε καμία δουλειά σε αυτό το ποδόσφαιρο. Δηλαδή να το ορίζουν κάποιοι άλλοι και εμείς να πετάμε τα χρήματά μας.

Δεν είμαι ο μόνος που πετάει χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και άλλοι ιδιοκτήτες. Αυτά όμως τα μασκαριλίκια που είδαμε απόψε με τον κύριο Τσέτσιλα και ο κύριος Λανουά πάνω να λέει “μια χαρά είναι, μια χαρά είναι” δεν μας αντιπροσωπεύουν σαν αθλητισμό.

Αυτή είναι η άποψή μου, τους παράγοντες της ΕΠΟ τους ψηφίσαμε για να πάει πιο καλά το ποδόσφαιρο αλλά με αυτά που βλέπουμε όχι μόνο καλά, στον πάτο θα πάει και σε λίγα χρόνια δεν θα ασχολείται ούτε ένας υγιής παράγοντας με το ποδόσφαιρο. Μόνο οι στοιχηματάκηδες θα ασχολούνται”.

To άρθρο Παπαϊωάννου για το Λαμία – Πανσερραϊκός: Δεν με ενδιαφέρει ο κύριος Λανουά, η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-30 23:32:26

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button