Ελλάδα

Παπακωνσταντίνου και Δεληβοριάς στηρίζουν τη συναυλία για τα θύματα των Τεμπών στο Καλλιμάρμαρο

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδοποιοί, με ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσαν πως στηρίζουν τη συναυλία μνήμης για τα θύματα στα Τέμπη που θα γίνει την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και τη διοργανώνει ο «σύλλογος συγγενών των θυμάτων» του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες – συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν – τιμώντας με έτσι – να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ’ ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη – το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες – και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί, είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο, είτε οπουδήποτε αλλού».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, επίσης, με τη σειρά του, αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως πηγαίνει στη συναυλία χωρίς ούτε μια δεύτερη σκέψη, επισημαίνοντας ότι το πράττει για να στηρίξει όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης και εδώ και στην Ευρώπη.

«Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως, αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν και εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία» προσθέτει.

Θυμίζουμε, ότι στην εκδήλωση έχουν κληθεί και συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου, με εισιτήριο εισόδου στα 15 ευρώ, κάτι που όμως προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από γονείς θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων στην κοιλάδα των Τεμπών.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 17:58:37

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button