Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ανέβασε ρυθμούς ο Κόλεϊ

Δύο ημέρες απομένουν για να κάνει ο ΠΑΟΚ την εντός έδρας πρεμιέρα του στη League Phase του UEFA Europa League, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (3/10, 22:00) υποδέχεται στην Τούμπα τη Στεάουα Βουκουρεστίου, για τη 2η αγωνιστική της ανανεωμένης διοργάνωσης.

Στην προπόνηση που έγινε σήμερα (Τρίτη 1/10) στη Νέα Μεσημβρία ο Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος της και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ οι Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα και Τιέμουε Μπακαγιόκο έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση. Οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να τους υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τους Ρουμάνους.

Την Τετάρτη (2/10) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου ενώ τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Η Στεάουα θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 21:00:27

Back to top button