Πολιτική

Παντρεύτηκε ο Χάρης Δούκας – Η άφιξη της νύφης, οι μπομπονιέρες και οι καλεσμένοι

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου, παντρεύτηκε στις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου (19/10/24) ο Χάρης Δούκας, με το λαμπερό γάμο να γίνεται παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων στη Θήβα, από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο γάμος του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου, γίνεται στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της νύφης.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού είναι τρεις: Μία στενή φίλη της Γεωργίας Πολυτάνου και δυο φίλοι του δημάρχου Αθηναίων, με τους καλεσμένους να φτάνουν τους 1100!

Ο Χάρης Δούκας έφτασε από νωρίς στην εκκλησία, περιμένοντας τη νύφη. Το ίδιο και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να κάνει τις προετοιμασίες στην εκκλησία.

Παρόντες στο γάμο, ήταν οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου και Νάντια Γιαννακοπούλου αλλά και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Μεταξύ των καλεσμένων, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ήταν επίσης, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στην Αττική, σε ένα κτήμα στις Αφίδνες…

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

 

To άρθρο Παντρεύτηκε ο Χάρης Δούκας – Η άφιξη της νύφης, οι μπομπονιέρες και οι καλεσμένοι δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 19:16:00

Back to top button