Showbiz

Παντελής Τουτουντζής: “Την επόμενη ημέρα του γάμου με καταριόνταν” |


Καλεσμένος στη “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Παντελής Τουτουντζής, με τον γνωστό makeup artist να μιλά για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε μετά τον γάμο του.

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του Νάσο Τσιβούλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Κουμπάρα στο γάμο ήταν η Ελένη Φουρέϊρα, με τον Παντελή Τουτουντζή να μιλά στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha για το πώς βίωσε την όλη εμπειρία.

“Κάθε φορά που βλέπω τα βίντεο του γάμου συγκινούμαι, γιατί τα κορίτσια, που είμαστε φίλοι από 11 χρονών, όταν συζητούσαμε για τους γάμους σαν παιδάκια, πάντα η συζήτηση είχε ένα: κι εσύ τι θα κάνεις; Σε λυγμούς ξεσπάσανε. Ήταν φίλοι που με αγαπάνε και με είδαν να δικαιώνομαι, οπότε δεν μπορώ να μείνω στο αρνητικό” είπε αρχικά ο γνωστός makeup artist.

Στη συνέχεια, ωστόσο, μίλησε για τα εχθρικά μηνύματα που δέχτηκε στα social media αλλά και το πώς χειρίστηκε την όλη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως “Το τι είδα την επόμενη μέρα στο Instagram, κατάρες. “Να ψοφήσετε”, “Ντροπή της κοινωνίας”. Με μηδενικά προφίλ, βέβαια, γι’ αυτό και έτρωγαν όλοι block. Για μένα είναι μια βαθιά δικαίωση, η ασφάλεια των παιδιών και η δική μου. Αν πάθαινα κάτι, δεν θα μπορούσε ο Νάσος να μπει στο νοσοκομείο να με δει. Γιατί η δική μου ευτυχία να είναι κεκλεισμένων των θυρών; Δεν είχε να κάνει με δημοσιότητα”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-16 23:31:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button