Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Όλοι «μέσα» για τον τελικό

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένων και των νεαρών Κάτρη και Κυριόπουλου, θα αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Πέμπτης (23/5) για τον Βόλο, εν όψει του σαββατιάτικου (25/5 20:30) τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη στο «Πανθεσσαλικό».

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης (23/5) την τελευταία προπόνησή τους στο «Γ. Καλαφάτης» για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, καθότι την Παρασκευή (24/5, 20:00) θα προπονηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου το Σάββατο το βράδυ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής κι ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι, ενώ ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βόλο. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν -για λόγους συσπείρωσης- όλοι οι παίκτες, ακόμη κι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που μόλις επέστρεψε απ’ την πολύμηνη απουσία του λόγω της επέμβασης που έκανε στον χιαστό στα τέλη Σεπτέμβρη. Εκτός έμειναν μόνο ο μόνιμα τραυματίας Πάλμερ-Μπράουν και οι Ακαϊντίν και Μπρινιόλι που έχουν «τελειώσει» απ’ το «τριφύλλι».

Την 29μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό με τον Άρη συγκροτούν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος και Κάτρης.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-23 17:09:41

Back to top button