Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μήτογλου και Παπαπέτρου κόντρα στη Φενέρμπαχτσε – Αμφίβολος ο Γκριγκόνις

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί την Παρασκευή (25.10.2024, 20:45) στην έδρα της Φενέρμπαχτσε έχοντας σίγουρα δυο σημαντικές απουσίες.

Ντίνος Μήτογλου και Ιωάννης Παπαπέτρου ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και τέθηκαν νοκ-άουτ από το Φενέρμπατσε – Παναθηναϊκός, για την 5η αγωνιστική στη Euroleague.

Από την πορεία της υγείας τους θα εξαρτηθεί, το εάν θα προλάβουν το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την Greek Basketball League. Λόγω και του περιορισμού στους ξένους παίκτες που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, η παρουσία τους στο clasico είναι ακόμη πιο αναγκαία.

Αμφίβολος για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, που εγκατέλειψε την προπόνηση με μυϊκό σπασμό στη μέση. Ο Λιθουανός, πάντως, θα ταξιδέψει με την ομάδα και θα κριθεί προσεχώς η συμμετοχή του αύριο. Το καρέ των απουσιών συμπληρώνει ο Δημήτρης Μωραΐτης, που εδώ και μέρες έχει έναν τραυματισμό στον ώμο.

Με δεδομένα αυτά τα προβλήματα, το βάρος στις δύο θέσεις των φόργουορντ θα πέσει σε Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τσεντί Οσμάν.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Χωρίς Μήτογλου και Παπαπέτρου κόντρα στη Φενέρμπαχτσε – Αμφίβολος ο Γκριγκόνις δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 15:10:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button