Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο άδειο ΟΑΚΑ το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (18:00, Cosmote Sport 1, LIVE από το site σήμερα.gr) με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να έχει στόχο μόνο τη νίκη, προκειμένου να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας στην Super League.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που οι «πράσινοι» είχαν μια καλή εικόνα στο γήπεδο, ψάχνει απέναντι στον Πανσερραϊκό, την 2η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, το «τριφύλλι» που βρίσκεται στην 10η θέση με 5 πόντους έχει στόχο τη νίκη, με σκοπό να καταφέρει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, με τον Ουρουγουανό να έχει λευκό απουσιολόγιο για την αποψινή αναμέτρηση.

Από την πλευρά της, η ομάδα των Σερρών θα αγωνιστεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο, ο οποίος αντικατέστησε στον πάγκο του συλλόγου τον Μιχάλη Γρηγορίου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις 1 πόντο.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με χαμηλό βαθμό δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε 3 παιχνίδια μέχρι στιγμής στην Super League εντός έδρας, μετρά 1 νίκη (1-0 τον Λεβαδειακό) και 1 ήττα (0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο άδειο ΟΑΚΑ το «τριφύλλι» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 10:26:03

Back to top button