Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Με Ιωαννίδη και Μάγκνουσον η αποστολή για τον Άρη

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (26/10) η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού, εν όψει του κυριακάτικου (27/10, 18:00, Cosmote Sport 1) καθοριστικού αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος «μπήκε» σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα, μετά τη θλάση στον προσαγωγό που υπέστη στο ντέρμπι της 6ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θα είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή.

Στην 23μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε κι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον κι ο (εορτάζων) Δημήτρης Λημνιός, ενώ στον αντίποδα έμεινε εκτός ο Άντραζ Σπόραρ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς κι Αράο.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 19:07:00

Back to top button