Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Φιλική ήττα πριν το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 81-73 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό της Γλυφάδας, μια ημέρα πριν το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τους «πράσινους» να αγωνίζονται δίχως τους Ματίας Λεσορ, Λορέντζο Μπράουν και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά σε φιλικό παιχνίδι από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Εργκίν Αταμάν ωστόσο να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον, σε ένα παιχνίδι περισσότερο προπόνηση. Και αυτό διότι το Σάββατο (21/09/24, 22:00) οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στο  ιστορικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο, την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι Ισραηλινοί είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να κάνουν το 2/2 απέναντι στο «τριφύλλι» φέτος.

Από τον Παναθηναϊκό απουσίαζαν οι Ματίας Λεσορ, Λορέντζο Μπράουν και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ενώ αντίθετα ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε την πρώτη φετινή του εμφάνιση, έχοντας καλές στιγμές στο παιχνίδι. 

Στην αρχική 5αδα των «πράσινων» ξεκίνησαν οι Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου και Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-36, 57-60, 73-81.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Φιλική ήττα πριν το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 20:58:57

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button