Αθλητικά

Παναθηναϊκός: «Από 13 Σεπτεμβρίου, έχει αποχωρήσει ο Μπίτζιος από το ΔΣ μας»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στον Ολυμπιακό αναφορικά με τον Φέλιξ Μπίτζιο, με τους «πράσινους» να αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει αποχωρήσει από το Δ.Σ της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση, για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Παρασκευής (20/09/24), με τους «πράσινους» να τονίζουν πως από της 13 Σεπτεμβρίου ο Φέλιξ Μπίτζιου, δεν βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, μέχρι να αποδειχτεί από το δικαστήριο η αθωότητα του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Καμία έκπληξη. Για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αδιάβαστη και με βαθύ πόνο, που δύσκολα πλέον κρύβεται, αναρωτιέται για τα του οίκου του Παναθηναϊκού.

Εύλογο, όταν δεν έχεις να επιδείξεις κάτι, να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις πάση θυσία και δη μη σεβόμενος το ιερό momentum του μνημοσύνου του πατριάρχη της ΚΑΕ μας.

Προς απάντηση στις τόσο αγωνιώδεις ερωτήσεις των αδερφών Αγγελόπουλων, να ενημερώσουμε ότι ήδη, από 13 Σεπτεμβρίου, έχει αποχωρήσει το μέλος της ΚΑΕ, κ. Μπίτζιος, από το ΔΣ μας, ώσπου να αποδείξει ενώπιον του φυσικού του Δικαστή την αθωότητά του.

Οι αναφορές της ανακοίνωσης των τοις πάσι γνωστών για τον επιχειρηματικό τους βίο ιδιοκτητών σε χορηγούς και …μετόχους (;;;) ναι, μεν, είναι ακραίες, ανυπόστατες και φαιδρές, μα πλέον είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πυροτεχνήματα, τα οποία αφενός μας καθιστούν ακόμη πιο προσηλωμένους στους εντός κι εκτός παρκέ στόχους μας, αφετέρου μας προκαλούν οίκτο και γνήσια συμπόνια.

Σκληρή η δεύτερη θέση».

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Από 13 Σεπτεμβρίου, έχει αποχωρήσει ο Μπίτζιος από το ΔΣ μας» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 21:37:44

Back to top button