Ελλάδα

Παλαιοχριστιανός: Ελεύθερος ο 45χρονος και η σύζυγός του

Ελεύθεροι αφέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (28.09.2024) ο παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, η σύζυγός του και η μεγάλη τους κόρη, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα. 

Λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας του παλαιοχριστιανού, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε ότι οι γονείς δεν «άρπαξαν το βρέφος, καθώς τους ανήκει».

«Είναι δικό τους το παιδί. Αυτό που προκαλεί μεγάλη αίσθηση είναι ότι επί επτά ώρες τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών ταλαιπωρούνταν στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι ήταν ασθενείς, κρατούμενοι και δεν είχαν τα απαραίτητα που πρέπει τα ανήλικα τέκνα να έχουν. Την υγειονομική περίθαλψη αλλά και την τροφή», τόνισε, μεταξύ άλλων, μπροστά στις κάμερες ο δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια εντοπίστηκε σε σπίτι στην Κερατέα όπου και συνελήφθησαν. Ο 45χρονος και η σύζυγός του για την αρπαγή του νεογέννητου βρέφους του από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», ενώ η ενήλικη κόρη τους για την αρπαγή του δικού της ανήλικου παιδιού, του οποίου η επιμέλεια τής έχει αφαιρεθεί.

Για την υπόθεση της αρπαγής του νεογέννητου υπενθυμίζεται ότι έχουν γίνει άλλες τρεις συλλήψεις υπαλλήλων ασφαλείας του «Αλεξάνδρα» για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τα ανήλικα παιδιά παραμένουν στο Νοσοκομείο «Παίδων».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 22:05:40

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button