Auto

Παίζετε γκολφ; Τότε αυτό το Lexus GX 500 είναι για σας

Εάν υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων η οποία έχει πραγματικά ανάγκη μεγάλα SUV με πάρα πολλούς χώρους, τότε αυτοί είναι οι γκόλφερ. Έτσι, η Lexus αποφάσισε να συνεργαστεί με μία εταιρεία του είδους, τη Malbon, για να δημιουργήσει αυτό το μοναδικό GX 550.

Η αισθητική του αποτελεί ξεκάθαρη παραπομπή στο γκολφ, ξεκινώντας από το χρώμα, το οποίο έχει απόχρωση γηπέδου, ενώ πάνω του είναι χαραγμένος ένας τοπογραφικός χάρτης του πεδίου δράσης του γηπέδου.



Η οροφή είναι άσπρη, όπως και οι ζάντες οι οποίες έχουν εξατομικευμένη σχεδίαση και αποτελούν παραπομπή στις μπάλες του γκολφ.

Η ξεχωριστή υπόσταση του GX 550 υπερτονίζεται από τα λογότυπα Malbon Edition που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του.

Οι στάνταρ ράγες οροφής βοηθούν στη μεταφορά εξοπλισμού και μπορούν να υποστηρίξουν δύο μεγάλες θήκες της Pelican. Ιδανικά, ένας γκόλφερ εκεί θα τοποθετήσει τα μεγάλα του μπαστούνια.



Σημαντικές είναι οι τροποποιήσεις και στο εσωτερικό, συγκριτικά με το στάνταρ GX 550. Τα καθίσματα στη δεύτερη σειρά είναι πλέον δύο μεγάλα, τύπου «πολυθρόνα», ενώ η τρίτη σειρά καθισμάτων έχει αφαιρεθεί και στη θέση της βρίσκεται ένας συρόμενος αποθηκευτικός χώρος με σάκο, ώστε να μπορείς να αποθηκεύσεις τσάντες, μπάλες και εξοπλισμό.

Το πολύ ξεχωριστό Lexus GX 550 Malbon Edition θα κάνει πληθώρα εμφανίσεων στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, σε μία σειρά από μεγάλες διοργανώσεις γκολφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 23:00:30

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button