Πολιτική

Πέτσας: «Αυτοί που ήταν υπεύθυνοι για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ πρέπει να παραιτηθούν»

«Για τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ δεν αρκεί να αφαιρεθεί από το πόρισμα αυτή η αναφορά. Πιστεύω πως αυτοί που ήταν υπεύθυνοι γι’ αυτό το πόρισμα, πρέπει να παραιτηθούν, είτε είναι ο ίδιος ο πρόεδρος είτε όσοι τον ώθησαν να συμπεριλάβει αυτή την αναφορά.» τόνισε ο κ. Πέτσας.

Μιλώντας στο Action24, ο ίδιος ανέφερε «Δεν μπορεί για ένα θέμα που έχει κατεβάσει στους δρόμους εκατομμύρια συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα, να αφήνουν να αιωρείται πως κάτι είναι πιθανό δύο χρόνια μετά την τραγωδία

Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία της Εξεταστικής Επιτροπής

«Αν δει κανείς με ψυχραιμία το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, επιβεβαιώνει ένα προς ένα τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Εξεταστική Επιτροπή, η οποία έγινε αντικείμενο κριτικής από πάρα πολλές πλευρές, ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Η μόνη διαφορά που υπήρχε στο συγκεκριμένο πόρισμα, είναι πως άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει κάτι το οποίο προκάλεσε τη λεγόμενη πυρόσφαιρα» είπε αρχικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Action24.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος»

Κλείνοντας, ο υπουργός υπογράμμισε «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το γεγονός ότι καταλαβαίνουμε δύο μήνες μετά την πρώτη δημοσιοποίηση του λεγόμενου πορίσματος της Γάνδης, να φαίνεται πως το πανεπιστήμιο το παίρνει πίσω και δεν ίσχυε κάτι τέτοιο για ύπαρξη δεξαμενών με ξυλόλιο ή τολουόλιο.»

https://www.instagram.com/reel/DIJDnOdPxju/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-07 14:35:00

Back to top button