Γυναίκα

Πέθανε σε ηλικία 91 χρόνων η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον και επίσης τραγουδίστρια Σίσι Χιούστον

«Έφυγε» σε ηλικία 91 χρόνων η Σίσι Χιούστον, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και μητέρα της επίσης τραγουδίστριας, Γουίτνεϊ Χιούστον.

Η Έμιλι Ντρίνκαρντ όπως ήταν το πραγματικό όνομα της μητέρας της Γουίτνεϊ Χιούστον, ήταν τραγουδίστρια της σόουλ και του γκόσπελ.

Την είδηση θανάτου έκανε γνωστή η νύφη της μέσω Instagram.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Σίσι Χιούστον. Παρακαλώ, προσευχηθείτε για την οικογένεια Χιούστον» έγραφε η Πατ Χιούστον στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat Houston (@mpathouston)

Μέσα στη μακροχρόνια καριέρα της έκανε φωνητικά για τον Έλβις Πρίσλεϊ μέχρι και την Αρίθα Φράνκλιν, ως μέλος του συγκροτήματος The Sweet Inspirations.

Η Σίσι Χιούστον ηχογράφησε και εκατοντάδες τραγούδια και η φωνή της ακούγεται να συνοδεύει τον Τζίμι Χέντριξ αλλά και την Μπιγιονσέ.

Κατά τη διάρκεια της σόλο καριέρα της, κέρδισε 2 βραβεία Grammy για τα άλμπουμ «Face to Face» και «He Leadeth Me» στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Η κόρη της, η Γουίτνεϊ Χιούστον, ήταν μια από τις μεγαλύτερες Αμερικανίδες τραγουδίστριες και έγινε διάσημη παγκοσμίως με τα τραγούδια «I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)» και «I Will Always Love You».

Δυστυχώς η Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο της το 2012 σε ηλικία 48 χρόνων.

Η Σίσι Χιούστον ήταν επίσης θεία των τραγουδιστριών Ντιόν Γουόργουικ και Ντι Ντι Γουόργουικ και εξαδέλφη της τραγουδίστριας της όπερας Λεοντίν Πράις.

To άρθρο Πέθανε σε ηλικία 91 χρόνων η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον και επίσης τραγουδίστρια Σίσι Χιούστον δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 00:08:46

Back to top button