Αθλητικά

Πέθανε ο Τόντσι Γκάμπριτς – Θλίψη στον ΠΑΟΚ

Στο πένθος βυθίστηκε η Χάιντουκ Σπλιτ, αλλά το ποδόσφαιρο της Κροατίας στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Τόντσι Γκάμπριτς. Θλίψη και στον ΠΑΟΚ.

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο θρυλικός τερματοφύλακας της Χάιντουκ, Τόντσι Γκάμπριτς, που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε και στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης πορτιέρε κατέγραψε μια σπουδαία πορεία στο ποδόσφαιρο, καθώς αποτέλεσε «σημαία» της ομάδας του Σπλιτ στην οποία και αγωνίστηκε συνολικά επτά χρόνια, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Κροατίας.

Ο Γκάμπριτς αγωνίστηκε για μία διετία στον ΠΑΟΚ (1991-1993) έχοντας συμμετοχή σε 43 αγώνες. Επίσης, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων τόσο στη Χάιντουκ όσο και στην Εθνική Κροατίας.

Ο Γκάμπριτς πέθανε στον ύπνο του, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του. Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε ο σύλλογος του Σπλιτ, όπως και η Κροατική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Τόντσι Γκάμπριτς που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το 1991 ως το 1993. Ήταν μεγάλη η χαρά μας που τον συναντήσαμε πέρυσι στο Σπλιτ και μας καλωσόρισε σε άψογα ελληνικά, με ένα πλατύ χαμόγελο όταν εξιστορούσε τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του…” ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ανάρτησή της.

To άρθρο Πέθανε ο Τόντσι Γκάμπριτς – Θλίψη στον ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-28 15:36:00

Back to top button