Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: “Πέταξα τη σκούφια μου όταν με αναγνώρισε” |


Για τη μουσική συνάντησή του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για το ντουέτο “Στο Πάρκο”.

Ειδικότερα, ο Πάνος Μουζουράκης είπε μέσω της δισκογραφικής εταιρείας του: “Πέταξα τη σκούφια μου όταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου με αναγνώρισε σαν καλλιτέχνη και με ενέταξε σε δίσκο του στο παρελθόν (στο άλμπουμ “Ίσως”). Πόσω μάλλον τώρα που συμμετέχει σε δίσκο μου“.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντουέτο των δύο καλλιτεχνών “Στο Πάρκο” αποτελεί μια ρομαντική σύνθεση, όπου οι ήχοι και οι στίχοι παντρεύονται με τον ιδανικό τρόπο και δημιουργούν πραγματικά ζωντανές εικόνες.

Όσα πρέπει να ξέρεις για τον δίσκο “Μεγαλώνω”

Ο Πάνος Μουζουράκης με τον τελευταίο του άλμπουμ “Μεγαλώνω” δημιουργεί καινούργια μουσικά μονοπάτια για το κοινό.

Ο δίσκος που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company, είναι γραμμένος από τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ο δίσκος αποτελείται από εννέα τραγουδιών τα οποία επαναπροσεγγίζουν την σύγχρονη ελληνική pop με στοιχεία rock, dance pop και hip hop.

Ο δίσκος “Μεγαλώνω” οπτικοποίησε σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα. Ανάμεσα στα εννέα ξεχωριστά αυτά τραγούδια τα “Μπερδεμένος”, “Έπαθα Αγάπη”, “Τρυφερά”.

Βρείτε το άλμπουμ “Μεγαλώνω” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 15:34:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button