Showbiz

Πάγωσε τον Κώστα Τσουρό ο Απόστολος Γκλέτσος: “Να σας ευχηθώ, γιατί… |


Για την πολιτική πραγματικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη χώρα μας μίλησε τηλεφωνικά ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες Τίποτα”, με τον γνωστό ηθοποιό και πολιτικό να αποχαιρετά τον Κώστα Τσουρό δίνοντάς του μια ευχή.

“Θέλω να σας ευχηθώ -γιατί είμαι μέσα στα πράγματα και τα ακούω όλα- γιατί παντρεύεστε. Έτσι δεν είναι;” ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον Κώστα Τσουρό να ξαφνιάζεται και να απαντά χαμογελώντας: “Εγώ; Μάλλον με μπερδεύετε με άλλον κ. Γκλέτσε. Σήμερα έχουμε πολλούς γάμους και μάλλον με μπερδέψατε κι εσείς με τον Πέτρο Κουσουλό. Με έχουν μπερδέψει και άλλοι”.

Άμεσα ο Απόστολος Γλέτσος απολογήθηκε, σημειώνοντας πως ήθελε να δώσει μια ευχή, με τον Κώστα Τσουρό να λέει: “Δεν πειράζει Αποστόλη μου αγαπημένε. Να αφήσουμε τους πληθυντικούς. Έχουμε κάνει τόσες ωραίες συνεντεύξεις μαζί. Με τον Πέτρο Κουσουλό δεν έχετε κάνει τις ίδιες, νομίζω”.

“Μιας και το είπα σκέψου το κι εσύ για ένα γάμο. Δεν είναι κακό” σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοσιογράφος απάντησε χιουμοριστικά πως “Αν βγεις πρόεδρος θέλω να με παντρέψεις. Θέλω να κάνω υψηλή κουμπαριά! Παναγία μου, και στα δικά μου”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 14:36:00

Back to top button