Auto

Ο Mark Zuckerberg έφτιαξε πολυμορφική Porsche Cayenne [video]

Όταν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, ουσιαστικά μπορείς να τροποποιήσεις οποιοδήποτε αυτοκίνητο κάνεις κέφι. Μιμούμενος τον Σουλτάνο του Μπρουνέι, ο Mark Zuckerberg παρήγγειλε και του έφτιαξαν μια Porsche Cayenne πολυμορφικής κοπιάς.

Πρόκειται για μια Porsche Cayenne Turbo GT που παρήγγειλε ο ιδρυτής του Facebook για τη σύζυγό του. Η Pricilla Chan επιθυμούσε ένα πολυτελές όχημα με χώρους και δεν βρήκε στην αγορά αυτό που θα κάλυπτε τις ανάγκες της. Αν και μπορούμε να φανταστούμε αρκετές διαθέσιμες επιλογές, ίσως ήθελε κάτι που να τη διαφοροποιούσε από τον «σωρό» αφού κανείς δεν θα είχε παρόμοιο μοντέλο. Έτσι, απευθύνθηκαν σε έναν βελτιωτικό οίκο και το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα.

Τι πάει να πει δεν υπάρχει πολυμορφική Cayenne; Θα φτιάξουμε τη δική μας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όντως η Porsche ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο, για την ακρίβεια ένα ηλεκτρικό SUV με τρεις σειρές θέσεις. Ενδοεταιρικά, φέρει την κωδική ονομασία K1 κι αναμένεται στις αγορές το 2027. Μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα και να φιλοξενήσει το διάσημο ζεύγος και τα τρία τους παιδιά, θα βολευτούν στην ιδιοκατασκευή τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ξεσκέπαστο Toyota Century για παρελάσεις παλαιστών σούμο

Σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο Instagram, ο Zuckerberg ισχυρίζεται ότι όχι απλώς παρήγγειλε, αλλά και σχεδίασε την μίνι-βαν Porsche Cayenne, με ηλεκτρικές συρόμενες πόρτες. 

 

Ο Ζούκερμπεργκ συνεργάστηκε με τον οίκο West Coast Customs για να δώσουν σάρκα κι οστά στην επιθυμία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι λάτρης των μηχανικών σασμάν, τάση που επεκτείνεται και σε αρκετούς ακόμα φανατικούς της οδήγησης στις ΗΠΑ. Η Cadillac CT5-V Blackwing του τυχαίνει επίσης να έχει τρία πεντάλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μάχη σώμα με σώμα για τους Elon Musk & Mark Zuckerberg!

Δεν είναι το πρώτο παράξενο μόρφωμα που αντικρίζουμε. Οι παλιότεροι θα θυμούνται μεταξύ άλλων τη Ferrari 456 στέισον βάγκον του Σουλτάνου του Μπρουνέι, ενώ πιο πρόσφατα βγήκε στο σφυρί ένα μοναδικό Range Rover κατασκευάστηκε για τον αδελφό του.

Porsche Cayenne

Είναι πάνω πάνω από ένα μέτρο μακρύτερο από το εργοστασιακό μοντέλο και χρησιμοποιήθηκε κι από τον Mike Tyson.

Έχουμε δει και παλιότερα αντίστοιχες τροποποιήσεις, ακόμα κι εργοστασιακές. Θυμίζουμε το ξεσκέπαστο Toyota Centurion, που κατασκευάστηκε για να παρελαύνουν οι αγαπημένοι αθλητές της Ιαπωνίας, οι παλαιστές σούμο.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 15:20:02

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button