Γυναίκα

Ο Joe Jonas βρέθηκε στην Αθήνα ήπιε ελληνικό καφέ και τραγούδησε με τον Ηλία Μπόγδανο

Μία συναυλία «έκπληξη» πραγματοποίησε ο Joe Jonas σε νυχτερινό μπαρ της Αθήνας και τραγούδησε στο πλάι του Ηλία Μπόγδανου μία από τις επιτυχίες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής του γκρουπ «Jonas Brothers» και «DNCE» βρέθηκε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο Joe Jonas επισκέφτηκε το μαγαζί «Balthazar», όπου εμφανίζεται ο Ηλίας Μπόγδανος με την μπάντα του. Οι 2 καλλιτέχνες «άρπαξαν» τα μικρόφωνα και τραγούδησαν μαζί τη γνωστή επιτυχία του Αμερικανού, «Cake by the Ocean».

Ο Joe Jonas, ο μεσαίος αδερφός των «Jonas Brothers», των οποίων τα άλλα δύο μέλη είναι ο Kevin και ο Nick, ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό του στο Tiktok αποκαλύπτοντας ότι βρέθηκε στην Ελλάδα. Μάλιστα σε ένα από αυτά τα βίντεο ακούγεται η μουσική από πίσω που παίζει σε ένα μαγαζί, τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.

«Πίνω ελληνικό καφέ, μαζί με ελληνική σαλάτα, ελληνικό γιαούρτι, όμορφη ελληνική μουσική…στην Ελλάδα. Ξέρετε που φτιάχνονται οι τηγανιτές πατάτες; Σωστά, στην Ελλάδα», λέει ο τραγουδιστής σε βίντεο.

@joejonas

Any guesses where I am?

♬ original sound – joejonas

Το βράδυ της Τετάρτης (05.06.2024), ο Ηλίας Μπόγδανος παραχώρησε το stage στον Τζο Τζόνας και παρέα ξεσήκωσαν το κοινό που βρέθηκε στο μαγαζί, μη γνωρίζοντας την τεράστια έκπληξη που τους περίμενε.


Ο Joe Jonas γνώρισε τεράστια επιτυχία μαζί με τα αδέρφια του, κατά τις δεκαετίες 2000 και 2010, όταν πρωταγωνιστούσε σε ταινίες και σειρές του συνδρομητικού καναλιού της Disney. Οι 3 καλλιτέχνες πρωταγωνίστησαν στις ταινίες Camp Rock 1 και 2 καθώς και στην σειρά «Jonas». 

Ο 35χρονος σταρ ήταν μέχρι πρόσφατα παντρεμένος με την γνωστή ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της σειράς «Game of Thrones», Sophie Turner, με την οποία απέκτησαν 2 παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2023 έπειτα από 4 χρόνια γάμου, έχοντας δικαστικές διαμάχες για την επιμέλεια των παιδιών και για το αν θα μείνουν στις ΗΠΑ με τον Αμερικανό μπαμπά ή στο Λονδίνο με τη Βρετανίδα μαμά.

Πλέον ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει τη ζωή του, αφού βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο, Stormi Bree.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η μπάντα του, INCO, εμφανίζονται στο Balthazar, ενώ πρόκειται να ανοίξουν την πολυαναμενόμενη συναυλία του Lenny Kravitz στην Αθήνα στις 2 Αυγούστου 2024. Υπενθυμίζεται πως είχαν ανοίξει το live και του Robbie Williams πέρσι στο Terra Vibe Park την 1η Ιουλίου 2023.

Ο Έλληνας τραγουδιστής μέσω Instagram story ανέφερε πως ήταν μοναδική εμπειρία το να τραγουδήσει με τον Joe Jonas, ενώ αποκάλυψε πως γνώρισε τον frontman των Coldplay, Chris Martin.

«Δεν έχω συνέλθει από χτες, ήταν απίστευτη χρονιά και αυτή τη στιγμή οδεύω να γνωρίσω τον Chris Martin των Coldplay. Το λέω και δεν το πιστεύω», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης.

«Έπειτα από 2 ώρες κουβέντας με τον Chris Martin και την Kylie Minogue που βρέθηκε εκεί τυχαία, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που έχω ζήσει. Νιώθω τεράστια έμπνευση, ο τραγουδιστής τον Colplay μας συμβούλευε και μας άκουγε με προσοχή και αγάπη. Δεν μας ξεπέταξε. Είμαι τρελαμένος και ήθελα να το μοιραστώ», κατέληξε.

To άρθρο Ο Joe Jonas βρέθηκε στην Αθήνα ήπιε ελληνικό καφέ και τραγούδησε με τον Ηλία Μπόγδανο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-07 17:11:19

Back to top button