Γυναίκα

Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο ίδιο νοσοκομείο με την Μαρινέλλα – «Την ξέρω από μικρό παιδί»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης γνωρίζει τη Μαρινέλλα από μικρό παιδί. Έτυχε να βρεθεί στο ίδιο νοσοκομείο με την κορυφαία ερμηνεύτρια, για προσωπικό του θέμα.

Ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα το πρωί (26-09-2024) βρέθηκε στο ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Μαρινέλλα για προσωπικούς του λόγους. Ο Χρήστος Μενιδιάτης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών.

«Περιμένουμε, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω έρθει για προσωπικό μου θέμα. Δεν έχω μιλήσει με την κόρη της. Τέτοιες στιγμές καλό είναι να μην ενοχλούμε τους ανθρώπους, να είναι δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά της και να είναι υγιής. Μην εκπλαγείτε, παρόλο τη σοβαρότητα της κατάστασης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τη δούμε να τραγουδά πάνω στη σκηνή», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Την ξέρω από μικρό παιδί, είναι ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Το νοσοκομείο «Υγεία», όπου και νοσηλεύεται, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν που κάνει λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. «Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

To άρθρο Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο ίδιο νοσοκομείο με την Μαρινέλλα – «Την ξέρω από μικρό παιδί» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 10:52:28

Back to top button