Γυναίκα

Ο Χάρισον Φορντ δούλεψε ως μάγειρας πριν γίνει ηθοποιός: «Έκοψα το δάχτυλό μου, με απέλυσαν αμέσως»

Αποκαλύψεις για το επάγγελμα που επιχείρησε να ασχοληθεί πριν γίνει ηθοποιός έκανε ο Χάρισον Φορντ χωρίς βέβαια και μεγάλη επιτυχία.

Όπως είπε ο Χάρισον Φορντ στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» είχε εργαστεί ως μάγειρας σε κουζίνα νοσοκομείου πριν ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού.

Με ιδιαίτερο χιούμορ είπε στην εκπομπή ότι δούλεψε «για σχετικά σύντομες περιόδους, μέχρι να μάθουν για μένα και να με απολύσουν».

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν να μαγειρεύω σε ένα νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι τους είπα, αλλά μου έδωσαν ένα μαχαίρι και μια χούφτα καρότα και μέσα σε λίγα λεπτά έκοψα το δάχτυλό μου», είπε ο ηθοποιός για να προσθέσει. «Με απέλυσαν αμέσως για το ψέμα που είπα ότι ξέρω να μαγειρεύω».

Ο ηθοποιός πάντως είχε κάνει και άλλα επαγγέλματα. «Δούλευα σε γιοτ που ανήκε στον νεότερο τραπεζίτη στο Σικάγο εκείνη την εποχή. Είχε ένα γιοτ. Ήταν καλός άνθρωπος, αλλά δεν ήξερε πολλά για το μαγείρεμα. Ήταν κληρονόμος του εργοστασίου κρέατος Swift, οπότε το μόνο που είχα να κάνω ήταν να αγοράζω πολύ ακριβό μοσχάρι».

To άρθρο Ο Χάρισον Φορντ δούλεψε ως μάγειρας πριν γίνει ηθοποιός: «Έκοψα το δάχτυλό μου, με απέλυσαν αμέσως» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 12:56:25

Back to top button