Αθλητικά

Ο Χάρης Παππάς ανέλαβε το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ότι ο Χάρης Παππάς ανέλαβε τη θέση του υπευθύνου στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, επιστρέφοντας εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Με ποδοσφαιρική καριέρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη και Μόναχο 1860, ο Χάρης Παππάς συνέχισε στο ποδόσφαιρο και ως προπονητής, ενώ έχει ασχοληθεί με την ανάλυση του αθλήματος. Ο Πανσερραϊκός συμφώνησε έτσι μαζί του για να αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και ανακοίνωσε το γεγονός μέσα από τα social media.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Παππά, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Τμήματος Scouting της ομάδας μας.

Ο Χάρης Παππάς είναι γεννημένος στις 12/03/1983, έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα, η οποία ουσιαστικά επαγγελματικά ξεκίνησε από τον Πανσερραϊκό το 2002 και περιλάμβανε ακόμη μία θητεία στην ομάδα μας το 2012, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ορφέα Ελευθερούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη, Μόναχο 1860, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Έρντινγκεν και Καβάλα, έχοντας κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα.

Ως προπονητής έχει διατελέσει βοηθός στην ομάδα της Ξάνθης και προπονητής στον Αετό Οφρυνίου, στις Μικτές της Ε.Π.Σ.Καβάλας, ενώ έχει τελειώσει με επιτυχία σχολή αναλυτή ποδοσφαίρου.

To άρθρο Ο Χάρης Παππάς ανέλαβε το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 13:54:41

Back to top button