Αθλητικά

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανεβάζει «στροφές» και επιστρέφει στο Παναθηναϊκός – Άρης

Ευχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό. Όλα δείχνουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο, ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας ματς με τον Άρη, για τη Super League.

Μια ημέρα μετά την βαριά ήττα από την Τσέλσι, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εντός έδρας “μεγάλο” ματς με τον Άρη (27.10.2024, 18:00). Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε με ικανοποίηση τον Φώτη Ιωαννίδη να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος προπόνησης της ομάδας, δίχως την παραμικρή ενόχληση.

Όλα δείχνουν ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας, για πρώτο φορά μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα ο προπονητής του θα κρίνει εάν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει.

Εκτός του Ιωαννίδη, το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Φίλιπ Μαξ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με την Τσέλσι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση στο “Καλαφάτης”, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

To άρθρο Ο Φώτης Ιωαννίδης ανεβάζει «στροφές» και επιστρέφει στο Παναθηναϊκός – Άρης δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 15:36:00

Back to top button