Κόσμος

Ο Τραμπ ξέφυγε: «Το όμορφο κορμί μου θα έκανε ηλιοθεραπεία αν δεν ήμουν υποψήφιος»

Δεν είναι βέβαιο ποια προοπτική είναι πιο τρομακτική: να δεις τον Ντόναλντ Τραμπ ξανά στον Λευκό Οίκο ή να τον δεις σε μια παραλία να κάνει ηλιοθεραπεία. Ο ίδιος, πάντως, είπε ότι θα μπορούσε να «κάνει ηλιοθεραπεία σε μια παραλία» αυτήν την εποχή αν δεν έτρεχε να ανακτήσει την προεδρία, προσθέτοντας: «Δεν έχετε δει ποτέ τόσο όμορφο κορμί»…

Ο 78χρονος πρώην πρόεδρος, γράφει η Telegraph, είπε ότι «η ζωή του ήταν φανταστική» πριν μπει στην πολιτική, αλλά διευκρίνισε στους υποστηρικτές του, στο Ουισκόνσιν, ότι θα «συνέχιζε να παλεύει» για αυτούς.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για σας και για αυτή τη χώρα που όλοι αγαπάμε. Γι’ αυτό το κάνω αυτό», εξήγησε. «Σας λέω, είχα μια τρομερή ζωή πριν το κάνω αυτό. Κανείς δεν με πυροβολούσε», είπε αστειευόμενος, προκαλώντας γέλια στο πλήθος.

Και συνέχισε: «Είχα μια φανταστική ζωή. Αχ, κάποια μέρη… Θα μπορούσα να κάνω τώρα ηλιοθεραπεία στην παραλία. Δεν έχετε ξαναδεί τόσο όμορφο κορμί. Πολύ καλύτερο από του Κοιμήση Τζο», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Τζο Μπάιντεν.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος βρέθηκε στην αμφίρροπη πολιτεία το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, καθώς εντείνει το πρόγραμμα της προεκλογικής εκστρατείας του περίπου πέντε εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ, γράφει η Τelegrpah, έχει εγκλωβιστεί σε μια οριακή κούρσα εναντίον της Κάμαλα Χάρις στις εθνικές δημοσκοπήσεις και προηγείται οριακά, σύμφωνα με ορισμένες έρευνες στις έξι βασικές πολιτείες. Η ρητορική του, επίσης, φαίνεται να πείθει περισσότερο σε ορισμένα από τα ζητήματα που οι ψηφοφόροι προσδιορίζουν σταθερά ως προτεραιότητες, συμπεριλαμβανομένης της μετανάστευσης και της ασφάλειας των συνόρων.

Χρησιμοποίησε τη συγκέντρωσή του στο Ουισκόνσιν για να επιτεθεί στο ιστορικό της αντιπάλου του σχετικά με την παράνομη μετανάστευση μέσω των συνόρων ΗΠΑ – Μεξικού, αποκαλώντας τη Χάρις «διανοητικά ανάπηρη».

Επικαλούμενος στοιχεία της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων, ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι «υπό την Κάμαλα Χάρις περισσότεροι από 13.099 καταδικασμένοι δολοφόνοι πέρασαν τα σύνορά μας. Ετσι είναι ελεύθεροι να σκοτώσουν ξανά». «Μπροστά τους, οι εγκληματίες μας μοιάζουν με μωρά», πρόσθεσε.

Στην πιο άγρια προσωπική του επίθεση στην αντίπαλό του μέχρι σήμερα, ο Τραμπ είπε στο πλήθος: «Ο Κάμαλα έχει διανοητικά προβλήματα. Εάν ένας Ρεπουμπλικανός είχε κάνει όσα έκανε εκείνη, αυτός ο Ρεπουμπλικανός θα παραπεμπόταν και θα απομακρυνόταν δικαίως από το αξίωμα του για εγκλήματα και αδικήματα».

«Ο Τζο Μπάιντεν έγινε διανοητικά προβληματικός. Η Κάμαλα γεννήθηκε έτσι», επέμεινε με το γνωστό του ύφος και τη γνωστή του οίηση ο Τραμπ, υπό το θερμό χειροκρότημα των υποστηρικτών του, που λατρεύουν τέτοιες φαιδρές τοξικότητες. «Και αν το σκεφτείς, μόνο ένα άτομο με διανοητική αναπηρία θα μπορούσε να επιτρέψει να συμβούν όλα αυτά στη χώρα μας», προσέθεσε…

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-30 12:11:31

Back to top button