Κόσμος

Ο Τζο Μπάιντεν δεν αποσύρει την υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ λέει ο Λευκός Οίκος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία στις εκλογές του Νοεμβρίου, ξεκαθάρισε ο Λευκός Οίκος.

Δημοσίευμα των News York Times έλεγε πως ο Τζο Μπάιντεν κάνει σκέψεις να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ, με αφορμή και το καταστροφικό ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ, όμως ο Λευκός Οίκος το διαψεύδει.

«Ασφαλώς όχι» είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ όταν ρωτήθηκε αν ο Μπάιντεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την προεκλογική εκστρατεία. Ο 81χρονος Δημοκρατικός «συνεχίζει την εκστρατεία του», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο Μπάιντεν είχε επαφές με πολλά προβεβλημένα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, όπως με την πρώην πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι και τον επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος δεν έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις μετά το τσεκ-απ του περασμένου Φεβρουαρίου.

To άρθρο Ο Τζο Μπάιντεν δεν αποσύρει την υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ λέει ο Λευκός Οίκος δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 21:47:07

Back to top button