Αθλητικά

Ο Τεν Χαγκ δηλώνει ότι δεν πανικοβάλλεται στη Γιουνάιτεντ! Στα 19 εκατ. η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να.. σηκώσει κεφάλι σε Premier League και Ευρώπη και ο Τεν Χαγκ -για μια ακόμα φορά στον πάγκο της ομάδας- δέχεται εντονότατη κριτική και βλέπει την καρέκλα του να “τρέμει”, όλο και περισσότερο, όσο περνούν οι ημέρες.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ βλέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στην 13η θέση στην Premier League, μετά και τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 3-0. Την ίδια στιγμή, η ομάδα μπήκε με ισοπαλία (1-1 με την Τβέντε μέσα στο “Ολντ Τράφορντ) στη League Phase του Europa League, κάτι που έφερε ακόμα περισσότερα “σύννεφα” γύρω από τον Ολλανδό προπονητή.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες, αλλά αρνείται να αφήσει τον εαυτό του να επηρεαστεί και να πανικοβληθεί! “Δεν υπάρχει κάτι που να μου προκαλεί πανικό, γιατί στο παρελθόν έχω βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις και είμαστε ικανοί να λύσουμε τα προβλήματά μας” σχολίασε στο SkySports.

Κάποιοι θα έλεγαν ότι ο Ολλανδός τεχνικός προσπαθεί να… τρελάνει όλους όσους του ασκούν κριτική. Την ίδια στιγμή, όμως, γνωρίζει ότι η απόλυσή του δεν θα είναι κάτι εύκολο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ολοκλήρωσε πέρσι τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της, η νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Μάντσεστερ Σίτι του χάρισε μια ανανέωση μέχρι το 2026.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κερδίσει ετησίως 10,8 εκατομμυρίων ευρώ και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σε περίπτωση απόλυσής του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πληρώσει κάτι λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ, για την ακρίβεια 19,25 – ή διαφορετικά 16 εκατομμύρια. λίρες, ω αποζημίωση.

To άρθρο Ο Τεν Χαγκ δηλώνει ότι δεν πανικοβάλλεται στη Γιουνάιτεντ! Στα 19 εκατ. η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 15:49:31

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button