Showbiz

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξηγεί γιατί αρνήθηκε τις προτάσεις συνεργασίας από… |


Στον Παναγιώτη Βαζαίο και το περιοδικό “Λοιπόν” μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, με τον γνωστό ηθοποιό να μιλά για την επαγγελματική του πορεία και τα “όχι” που είπε.

Μιλώντας για την αρνητική του απάντηση σε πρόταση συνεργασίας από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε πως “Μόλις είχα τελειώσει το πρώτο έτος στη δραματική σχολή και τότε ο Παντελής Βούλγαρης με είχε επιλέξει για τον ρόλο στην ταινία “Η φανέλα με το νούμερο 9”. Εκείνη την εποχή λοιπόν, μου κάνει πρόταση και η Αλίκη αλλά και η Τζένη Καρέζη. Η Βουγιουκλάκη με ήθελε για τον χειμώνα στην παράσταση “Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά” για τον ρόλο που έκανε ο Σπυρόπουλος. Εγώ ήμουν στο Θέατρο Τέχνης κι έπαιζα στην παράσταση “Ο ήχος του όπλου”, οπότε της αρνήθηκα και συνέχισα στην παράσταση που ήδη έπαιζα”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν του κράτησε μούτρα η γνωστή ηθοποιός, ο ίδιος απάντησε: “Όχι, όχι! Μετά από έναν χρόνο έκανε ένα πάρτι η Νόνικα Γαληνέα όπου με βλέπει εκεί η Αλίκη και μου ζήτησε να κάνουμε κοινή συνέντευξη μαζί με τον Σπυρόπουλο σε μια ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζε τότε. Πάλι της αρνήθηκα γιατί τότε δεν έδινα συνεντεύξεις γιατί ακολουθούσα τη γραμμή του Θεάτρου Τέχνης! Και η Τζένη Καρέζη με ήθελε για την Επίδαυρο να παίξω δίπλα της τον Ορέστη. Αρνήθηκα ξανά γιατί ήμουν μαθητής του Θεάτρου Τέχνης”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 12:25:12

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button