Showbiz

Ο Στέφανος Ξενάκης εξομολογείται: «Όταν είχα συλληφθεί ήταν πολύ δύσκολα, τα παιδιά μου δεν πήγαν σχολείο για κάποιες μέρες»

Στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno μίλησε ο Στέφανος Ξενάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια που έζησε τον περασμένο χειμώνα όταν βρέθηκε για 8 μέρες στο κρατητήριο.

«Τον Μάρτιο του ΄23 ήταν πολύ δύσκολα γιατί για κάποιους λόγους εκείνες τις μέρες ήμουν Νούμερο 1 trend στα social media στην Ελλάδα. Αποφασίσαμε με τη μαμά των κοριτσιών μου να μην πάνε στο σχολείο για μια δυο μέρες, ήξεραν πολύ καλά τι είχε συμβεί και για ποιο λόγο είχε κλείσει η εταιρεία μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Ξενάκης.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Ξενάκης περιέγραψε : «Αυτές οι 8 μέρες στο κρατητήριο ήταν πολύτιμες, βέβαια, είχαμε φτιάξει μια πολύ ωραία κοινότητα όπου κάναμε σενάρια και ομιλίες με τα παιδιά που ήταν εκεί. Οπότε κάθε μέρα μιλούσα με τα παιδιά μου από το καρτοτηλέφωνο και μια μέρα με άκουσε τόσο καλά η μεγάλη μου κόρη που είπε στη μαμά της: παίζει ο μπαμπάς να περνάει καλύτερα μέσα απ’ ότι εμείς έξω».

«Το δικό μου θέμα ήταν διαχειριστικά και ο τρόπος που χειρίστηκαν τα media ήταν εντελώς άδικος. Ήταν τελείως παράνομο, διαδόθηκαν τα προσωπικά μου δεδομένα και έχει αναλάβει την υπόθεση εισαγγελέας για να μην ξαναγίνει αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο Στέφανος Ξενάκης.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 10:40:56

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button