Αθλητικά

Ο Στέφανος Δέδας και έξι παίκτες της Χάποελ Τελ Αβίβ δεν επιστρέφουν στο Ισραήλ, μετά την επίθεση του Ιράν

Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρισκόταν στην Σόφια για τον χθεσινό αγώνα (01.10.2024) τη λιθουανική Γουλβς, για το Eurocup (τυπικά γηπεδούχος), αλλά η αποστολή της ομάδας του Στέφανο Δέδα δεν επέστρεψε πλήρης στο Ισραήλ.

Υπό την απειλή νέας επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ, ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ, Στέφανος Δέδας αλλά και έξι παίκτες της ομάδας, παρέμειναν στη Σόφια και δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή μετά τον αγώνα με την Γουλβς.

Όπως ενημέρωσαν οι Ισραηλινοί μέσω Twitter, μαζί με τον Στέφανο Δέδα, στην Βουλγαρία παρέμειναν οι Μπράιαν Ανγκόλα, Μάρκους Φόστερ, Ις Γουέινραιτ, Μπρούνο Καμπόκλο, Μπεν Μπέντιλ και Τζόναθαν Μότλεϊ, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν κάποιον κίνδυνο.

Όπως έγινε γνωστό, τα συγκεκριμένα μέλη της Χάποελ Τελ Αβίβ θα διαμείνουν στη Βουλγαρία και θα προπονούνται εκεί μέχρι το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Eurocup κόντρα στην Μπεσίκτας στο Βελιγράδι.

Αντίθετα, κανονικά στο Ισραήλ επέστρεψαν οι Πάτρικ Μπέβερλι και Τζόε Ράγκλαντ, που θα γυρίσουν στο Τελ Αβίβ με πτήση μέσω της Λάρνακας.

To άρθρο Ο Στέφανος Δέδας και έξι παίκτες της Χάποελ Τελ Αβίβ δεν επιστρέφουν στο Ισραήλ, μετά την επίθεση του Ιράν δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 14:43:10

Back to top button