Αθλητικά

Ο Ραζνάτοβιτς ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους για τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Αγγελόπουλους που έδωσαν το “οκ” για να πάει ο Φιλίπ Πετρούσεφ ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ήθελε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σημαντικότερο ρόλο.

Στους Πειραιώτες, ο ρόλος του θα ήταν περιορισμένος, από τη στιγμή που επέστρεψαν οι Φαλ και Μιλουτίνοφ, σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός ψηλού.

Ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σχολίασε την ολοκλήρωση της συμφωνίας, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την κατανόησή τους στην επιθυμία του παίκτη για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

“Ο Φίλιπ Πετρούσεβ θα παίξει για τον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικά τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την κατανόηση της επιθυμίας για έναν μεγαλύτερο ρόλο σην ομάδα και περισσότερο χρόνο στο παρκέ”, ήταν η ανάρτηση του Ραζνάτοβιτς.

To άρθρο Ο Ραζνάτοβιτς ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους για τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 15:52:00

Back to top button