Αθλητικά

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι ανέλαβε την Άντερλεχτ

Η διοίκηση της Άντερλεχτ προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ντέιβιντ Χούμπερτ, αντικαθιστώντας τον με τον Αλβανό Μπέσνικ Χάσι, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο των Βρυξελλών.

Ο Χούμπερτ, ο οποίος πήρε την θέση του Δανού, Μπράιαν Ρίμερ τον περασμένο Σεπτέμβριο, «πλήρωσε το τίμημα» για τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Στην αρχή των πλέι οφ, όπου οι κορυφαίες έξι ομάδες της κανονικής περιόδου θα διεκδικήσουν τον τίτλο, η Αντερλεχτ αρχίζει από την τέταρτη θέση και οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γκενκ, με ελάχιστες ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος, που είναι και «εισιτήριο» συμμετοχής στο νέο Champions League.

Οσον αφορά στον Χάσι, έχει εργασθεί την ομάδα των Βρυξελλών από τον Μάρτιο του 2014 έως τον Μάιο του 2016, πριν προπονήσει για λίγο την Λέγκια Βαρσοβίας και τον Ολυμπιακό. Ο 53χρονος πρώην αμυντικός χαφ έπαιξε και στην Άντερλεχτ από το 2000 έως το 2005.


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-20 13:03:00

Back to top button