Αθλητικά

Ο Πολ Πογκμπά προπονείται με φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ και οι φίλοι της ομάδας τον θέλουν στους «εκατομμυριούχους»

Μετά τη μείωση της ποινής του από το CAS, ο Πολ Πογκμπά προετοιμάζεται σκληρά για να γυρίσει στην ενεργό δράση και μι φωτογραφία του από το γυμναστήριο, έκανε τους φίλους της Ρίβερ Πλέιτ να… κάνουν όνειρα και να τον θέλουν στην ομάδα.

Την “άφιξη” του Πολ Πογκμπά στην Ρίβερ Πλέιτ φαίνεται πως θέλουν οι φίλοι της ομάδας της αργεντινής, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν.

Μετά την αναστολή αθλητικής δραστηριότητας για τέσσερα χρόνια που του επιβλήθηκε από τον ιταλικό οργανισμό αντιντόπινγκ, ο Πολ Πογκμπά είδε το CAS να του μειώνει την ποινή στους 18 μήνες. Κατά συνέπεια, με τον αποκλεισμό του να άρχεται στις 11 Σεπτεμβρίου 2023, ο Γάλλος μέσος θα μπορέσει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο από τον Μάρτιο του 2025.

Για να βρεθεί σε καλή φυσική του κατάσταση και να μπορέσει να αγωνιστεί.. στην ώρα του, ο 31χρονος μέσος προπονείται μόνος του. Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες στα social media από το γυμναστήριο, φορώντας φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ.

 

Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να μπουν στο λογαριασμό του οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ και να τον καλούν για να πάει στην ομάδα τους, σε μια απίστευτη εκδήλωση “αγάπης”. Μάλιστα τα σχόλια τους στις συγκεκριμένες αναρτήσεις στο Twitter “έστειλαν” τον Πολ Πογκμπά στην κορυφή των trends στην Αργεντινή!

Να θυμίσουμε ότι ο Πογκμπά έχει ακόμη ενεργή συμφωνία με την Γιουβέντους, αλλά μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί ξανά στη “βέκια σινιόρα”.

To άρθρο Ο Πολ Πογκμπά προπονείται με φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ και οι φίλοι της ομάδας τον θέλουν στους «εκατομμυριούχους» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 17:42:19

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button