Showbiz

Ο Παντελής Τουτουντζής απαντά στον Κώστα Φραγκολιά: “Δεν έχεις λόγο να το… |


Σχετικά με τα σχόλια που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς για τη συμμετοχή του στο “Tv Queen” μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής στην κάμερα της “Suer Κατερίνας” τονίζοντας πως ο ίδιος ήταν υποστηρικτικός με τον Κώστα Φραγκολιά όταν μεταπήδησε από το μόντελινγκ στην τηλεόραση.

“Εγώ Τον Κώστα τον αγαπάω πολύ και τον σέβομαι πάρα πολύ και έχω να πω ότι τον αγκάλιασα και πάρα πολύ σαν τηλεθεατής παρόλο που ήταν μοντέλο πριν. Δεν μου αρέσει να κόβουμε τα φτερά των ανθρώπων, δεν έχεις λόγο να το κάνεις αυτό. Σαν make up artist μπήκα. Είμαι δίπλα σε πάρα πολύ σπουδαίες κυρίες 25 χρόνια, κάτι έχω να πω κι εγώ, Κώστα μου. Είμαι και για να δείξω πώς μπαίνει το eyeliner αλλά και για να δείξω πώς μια εικόνα μπορεί να είναι συμβατή με την εποχή μας και αυτό να είναι πιο εμπορικό για μια κυρία που θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση” σχολίασε ο γνωστός makeup asrtist.

Όσον αφορά τη φημολογούμενη ένταση που υπήρξε στο “Tv Queen” ανάμεσα στον ίδιο, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Τάσο Τρύφωνος, ο Παντελής Τουτουντζής ξεκαθάρισε πως “Είχα μιλήσει με την παραγωγή πολλές μέρες πριν. Έλα μου που φύγαμε με τον Νάσο ταξίδι στην Αίγυπτο, οπότε θεώρησε πολύ σωστό η παραγωγή να τους βάλει σε ένα meeting και να τους πει ότι η ομάδα έχει ανοίξει και είμαι κι εγώ μέσα. Τώρα πώς βρέθηκα εγώ να κλαίω που την Έλενα τη γνωρίζω 20 χρόνια και την έχω βάψει εκατομμύρια φορές και έχουμε περάσει καταπληκτικά, τον Τάσο τον εκτιμώ, τον σέβομαι και τον θαυμάζω… Δεν υπάρχουν αυτά. Θα έβγαινε προς τα έξω, είμαι τόσο αληθινός”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-08 22:38:25

Back to top button