Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών του τροπαίων, συμμετέχοντας στο πένθος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσα από τα social media για τις αλλαγές που γίνονται στην έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων της ομάδας, σεβόμενη αλλά και συμμετέχοντας στο πένθος που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Έλληνας διεθνής μπακ των “πρασίνων” εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2024), γεγονός που έχει συγκλονίσει τον αθλητισμό στη χώρα.

Στον Ολυμπιακό αφουγκράστηκαν το “παγωμένο” κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην ελληνική κοινωνία και έλαβαν την απόφαση της αναβολής της έκθεσης των ευρωπαϊκών τροπαίων σε Σκιάθο και Αλόννησο (10 και 11.10.2024), τονίζοντας πως θα υπάρξει νέα ημερομηνία ώστε οι οπαδοί της ομάδας να δουν από κοντά τους τίτλους των μεγάλων ποδοσφαιρικών επιτυχιών της περασμένης σεζόν.

“Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο πάνδημο πένθος λόγω του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ” ανέφεραν  οι Πειραιώτες, ενημερώνοντας στη συνέχεια τους φίλους της ομάδας.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών του τροπαίων, συμμετέχοντας στο πένθος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 14:41:34

Back to top button