Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στις Αρχές για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στις Αρχές πριν την διεξαγωγή του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επισήμαναν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από την περασμένη σεζόν.

Μια ημέρα πριν από το ιστορικό τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος το οποίο έγινε για πρώτη φορά στο Καλλιμάρμαρο και βρέθηκαν περισσότεροι από 40.000 φίλαθλοι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε μια επιστολή στον ΕΣΑΚΕ για την παρουσία του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς» στο Open, οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να επισημάνουν στους αρμόδιους ότι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, λόγω μια τιμωρίας που κουβαλάει από την περασμένη σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο οι Πειραιώτες κάλεσαν επί της ουσίας τις Αρχές να συλλάβουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σε περίπτωση που βρισκόταν στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου για την ιστορική βραδιά του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά από την μεριά του ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν βρέθηκε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το θέμα να μην παίρνει άλλες διαστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι όσο η Ομοσπονδία αλλά και η διοίκηση των ερυθρόλευκων, είχαν πρόσκληση να βρεθούν στην εκδήλωση αλλά δε το έπραξαν.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στις Αρχές για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 00:56:05

Back to top button