Showbiz

Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε τι σκέφτεται να κάνει με το χρηματικό έπαθλο του… |


Λίγο μετά τη σαρωτική του νίκη στο Survivor, ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε στο ένθετο “Secret” των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου αποκαλύπτοντας πώς θα χειριστεί το μεγάλο έπαθλο αλλά και με ποιον συμπαίκτη του θα το μοιραζόταν, αν αυτό ήταν απαραίτητο.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως “Η χρηματική αμοιβή και το έπαθλο είναι πολύ καλά και μαζεμένα. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πάω διακοπές, να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και από εκεί και πέρα να κάτσω να σκεφτώ πώς θα λειτουργήσω. Δεν νομίζω να τα αφήσω σε μια άκρη. Θα ήθελα να τα επενδύσω σε κάτι. Μένει να βρω σε τι”.

Όσον αφορά το άτομο, μέσα από το παιχνίδι, που θα μοιραζόταν το έπαθλο, αν αυτό ήταν αναγκαίο, ο Ντάνιελ Νούρκα απάντησε ότι “Αν έπρεπε να μοιραστώ το τρόπαιο με κάποιον, αυτός θα ήταν ο Φάνης. Είναι εξαιρετικός αγωνιστικά και σε μια άλλη μέρα ενδεχομένως να κέρδιζε κιόλας. Πέρα από όλα αυτά, είναι και φιλαράκι μου.

Μου έχει σταθεί, του έχω σταθεί και το περάσαμε μαζί όλο αυτό, μαζί και με τον Σταμάτη κιόλας. Απλά, με τον Φάνη φτάσαμε μαζί στον τελικό, μείναμε οι δύο τελευταίοι κιόλας, οπότε μακάρι να μπορούσα να το μοιραστώ μαζί του”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 10:38:32

Back to top button