Πολιτική

Ο Νικόλας Φαραντούρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο Νικόλας Φαραντούρης με βίντεο που ανήρτησε στα Social Media την Τρίτη (01.10.24). Υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νικόλας Φαραντούρης.

«Ξεκινάμε. Με αίσθημα ευθύνης και πίστη στις αξίες και τις αρχές μας, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ Μπροστά», αναφέρει ο Νικόλας Φαραντούρης στην ανάρτησή του για την υποψηφιότητά του. 

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο Σωκράτης Φάμελλος όσο και ο Παύλος Πολάκης γνωστοποίησαν την απόφασή τους να συμμετάσχουν στην κούρσα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα το site σήμερα.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να ανακοινώσει – εκτός απροόπτου – την υποψηφιότητα αύριο Τετάρτη (2.10.2024) με ένα βίντεο στο οποίο θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πολιτών παρά την αποπομπή του από το κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος την περασμένη εβδομάδα με μία ανάρτησή του, στην οποία ανέφερε «είμαι εδώ», είχε προαναγγείλει την υποψηφιότητά του, οπότε πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται ακόμα να δώσει και την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

To άρθρο Ο Νικόλας Φαραντούρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 12:31:23

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button