Showbiz

“Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου λείπει από την τηλεόραση. Έδειχνε καθημερινά… |


Μια συνέντευξη που δε λείανε καμιά γωνία παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό να σχολιάζει την τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και τα θέματα της επικαιρότητας.

Αρχικά μίλησε για την πορεία της Φαίης Σκορδά στο Mega, λέγοντας πως “Είναι απολύτως λογική η τηλεοπτική πρωτιά της Φαίης Σκορδά. Οι άλλες δύο εκπομπές είναι ‘αγχωτικές’, υψηλών τόνων. Η φασαρία, οι μονόλογοι του παρουσιαστή, η βαβούρα, δεν αρέσουν πια στον κόσμο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λειτουργεί καλύτερα στη Φαίη Σκορδά, είναι πιο χαλαρός και έχει περισσότερο χρόνο. Βέβαια η σύγκριση δεν είναι δίκαιη γιατί στη μια εκπομπή τον βλέπουμε δύο εβδομάδες στην άλλη τρία χρόνια. ”

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα σημείωσε ότι “Βλέπω μεγαλύτερους σε διάρκεια μονολόγους απ’ ότι θα έπρεπε. Υπάρχουν μονόλογοι, διαγγέλματα. Ακόμα κι αν κάνει επιτυχημένα διαγγέλματα, όταν υπάρχουν 4-5 άτομα εκεί, σημαντικά τα οποία πρέπει να βρουν χρόνο να πουν την άποψή τους, θα γίνει χαμός για να προλάβουν”.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα σχόλια που είχε κάνει για τον ίδιο, δήλωσε πως “Έκανε ένα φάουλ ο Δημήτρης. Το επόμενο βράδυ, σε ένα event, είπε ότι εγώ τον τσίγκλησα και μίλησε. Την ώρα που έλεγα εγώ την άποψή μου ενοχλήθηκε ο Δημήτρης και είπε τη δική του με έντονο τρόπο. Δεν τον διέκοψα εγώ για να τον τσιγκλήσω”.

Επιπλέον, μίλησε για την τηλεοπτική του παρουσία, λέγοντας ότι “Eπίσημα δεν μου έχουν πει να κάνω τον ρόλο του ‘κακού’ σε εκπομπή, ανεπίσημα ναι. Δεν μου έχει πει κανείς να κάνω τον ‘κακό’, ίσως γιατί ξέρουν ότι έτσι κι αλλιώς αυτό θα γίνει αργά και γρήγορα. Με έχουν προκαλέσει πολλές φορές σε εκπομπή, εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι κάποιοι μου πήγαιναν κόντρα σε μια άποψη, ξέροντας ότι θα έχω διαφορετική, για να πάρουν από μένα το ζητούμενο”.

“Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου λείπει από την τηλεόραση. Έδειχνε καθημερινά πόσο υπέφερε που έκανε εκπομπή. Ευελπιστώ ότι ερχόμενος βράδυ κάτω από μια νέα συνθήκη και για δυο μέρες, μπορεί να δω κάτι το οποίο θα με ενθουσιάσει” δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Τέλος αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Ματούλα Ζαμάνη, σημειώνοντας πως “Η Ματούλα Ζαμάνη μπορεί να κάνει ότι θέλει στη συναυλία της. Το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε. Αν δεν είχε τη συγκεκριμένη φυσική κατάσταση, θα γινόταν θέμα συζήτησης; Στον Σάκη Ρουβά ήταν το ζητούμενο να το κάνει. Το 2009 όταν του έγινε ανάθεση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, σηκώθηκε δημοσιογράφος και τον ρώτησε εάν θα σκίσει το μπλουζάκι”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 13:05:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button