Πολιτική

Ο Νίκος Καρανίκας «στόλισε» με 34 επίθετα τα 138 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που απέκλεισαν τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Νίκος Καρανίκας εξαπέλυσε επίθεση στα 138 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που απέκλεισαν από τις εκλογές για την προεδρία τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα ο Νίκος Καρανίκας στην ανάρτησή του στο facebook χρησιμοποίησε 34 επίθετα για να… χαρακτηρίσει τα 138 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που απέκλεισαν τον Στέφανο Κασσελάκη από υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.

Συγκεκριμένα τα επίθετα που χρησιμοποίησε ήταν τα ακόλουθα: Δολοπλόκοι,αντιδημοκράτες, διασπαστές, ραδιούργοι, υπερόπτες, αδίστακτοι, φανατισμένοι, δογματικοί, αυτοαναφορικοί, πολιτικά αμόρφωτοι, αναχρονιστές,καπηλευτές, ανήθικοι, αναξιοπρεπείς, αριβίστες,φετιχιστές,γραφειοκράτες,αντικαταστατικοί,πραξικοπηματίες,φραξιονιστές,υπονομευτές,ανίκανοι, άχρηστοι,πολιτικάντες,
ομοφοβικοί, ολιγαρχικοί,Φεουδάρχες,βαρόνοι,σταλινικοί, τραμπούκοι,Μακιαβελικοί .αντικοινωνικοί, Ρατσιστές,ελιτιστές

«Η ντροπή της Αριστεράς έχει τα 138 της στελέχη στην ΚΕ του Συριζα ΠΣ» αναφέρει επίσης στην ανάρτησή του στο Facebook o Νίκος Καρανίκας.

To άρθρο Ο Νίκος Καρανίκας «στόλισε» με 34 επίθετα τα 138 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που απέκλεισαν τον Στέφανο Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 16:59:05

Back to top button